Hier gebeurt het.


Ontdek hoe je samen een stad maakt.

29 oktober – 21 november.

Kun je do-it-yourself-cultuur plannen? Hoe richt je een straat in met de hele buurt? En hoe vernieuw je een stad zonder de oude te verliezen? Ontdek hoe je samen een stad maakt tijdens ‘Hier gebeurt het.’

‘Hier gebeurt het.’ is een 30-daagse manifestatie waar initiatief, experiment en interactie in de stadsbouw worden gevierd. Met een tentoonstelling en een divers programma in de monumentale Amstelkerk in Amsterdam.

︎︎︎


maandag 15 november, 13:00 – 17:00 (uitgesteld)

Hier gebeurt het. In de vrije ruimte


Samen Vrije Ruimte maken – hoe doen we dat nu, en in de toekomst? Vrije Ruimte maak je niet alleen, dat doe je samen. Een plek daar je kan experimenteren en ontmoeten, zonder dat we weten wat eruit komt. Maar hoe plan je dat? Wat is de rol van de ‘professional’ in een plek waar het draait om kwartiermakers, creatievelingen, verbinders en bewoners? Welke belangen komen we tegen en hoe gaan we daar mee om?

Op 15 november organiseert de gemeente Amsterdam een debatavond waarin we u uitnodigen om samen met betrokkenen en experts uit verschillende na te overdenken welke impact vrije ruimte heeft op de stedelijke ontwikkeling van Amsterdam.

Reserveren:
https://hier-gebeurt-het-3.eventbrite.nl

📣 Beluister vooraf de podcast.

Door: Gemeente Amsterdam